No esteu sols!
SOM MÉS
YO TAMPOCO QUIERO QUE ME ROMPAN EL CORAZÓN

Som ciutadans corrents. Mai ens hem preguntat quina llengua parlem, el lloc d’on ens sentim ni quina bandera ocupa més espai al nostre cor. Només volem ser feliços amb els nostres. Seguir esforçant-nos pel futur dels nostres fills. Gaudir de la reconciliació per la qual tant van lluitar els nostres pares i els nostres avis. Ens ha costat molt arribar fins aquí. Per això no estem disposats que ens prenguin tot allò que hem aconseguit junts.

Cada vegada som més els que estem indignats pel que està passant. Els que volen dividir-nos s’estan carregant la convivència. Per culpa seva en els darrers dies hem discutit amb persones que estimem i amb les que no volem deixar de comptar i hem notat la tensió que s’ha instal·lat a casa nostra. S’estan carregant Catalunya.

I n’estem farts.

N’estem farts perquè la divisió afecta a la nostra vida diària. Estem farts de no poder expressar amb llibertat i tranquil·litat la nostra opinió. Farts que ens assenyalin quan diem el que pensem i quan expressem el que sentim. Farts que durant massa temps uns hagin parlat en nom nostre. Farts que ens prenguin els nostres drets. Farts que ens hagin volgut silenciar. Però no ens faran callar.

Perquè som més. Som més els catalans farts dels polítics que només s’han dedicat a dividir-nos enlloc de treballar per solucionar els nostres problemes reals.

Som més els catalans que pensem que aixecar fronteres no és la solució. Que en ple segle XXI ja no es construeixen més murs, només ponts.

Som més els catalans que estem cansats que a les escoles dels nostres fills no s’ensenyi a pensar, sinó que se'ls digui què han de pensar.

Som més els que volem sortir de la maleïda crisi i que les empreses no hagin de marxar fora de Catalunya per culpa d’uns polítics irresponsables que volen desconnectar-nos del món.

Som més els catalans que ens emocionem amb les Olimpíades de Barcelona 92 i que celebrem els gols de la Selecció. Que admirem la Sagrada Família de Gaudí, els versos de Machado, l’art de Dalí i El Quixot de Cervantes. Sense importar-nos la seva llengua o el lloc on van néixer.

Som més els catalans que volem seguir ballant amb la rumba catalana i regalant-nos llibres i roses per Sant Jordi.

Som més els catalans que no volem veure com els nostres amics i familiars de la resta d’Espanya es converteixen en estrangers a la nostra terra. A la seva terra. Ni que ningú no ens robi l’Alhambra de Granada, el Camí de Santiago o la Platja de la Conxa de Sant Sebastià.

Som més els que estem convençuts que la solució no és canviar de passaport sinó canviar de governants.

Som més els que volem seguir sent catalans, espanyols i europeus. I no permetrem que ens trenquin el cor.

No esteu sols. Som més i no ens callaran.

QUIERO UNIRME

Los campos marcados con * son de obligatoria cumplimentación.

Acepto recibir información de Ciudadanos, Partido de la Ciudadanía.
Le informamos que los datos proporcionados a través del formulario serán incorporados en un fichero titularidad de Ciudadanos, Partido de la Ciudadanía con domicilio en C/ Balmes, 191, 08006. Barcelona y serán tratados con la finalidad de mantenerle informado de noticias, actividades y eventos organizados o en los que participe Ciudadanos, Partido de la Ciudadanía por distintos medios, incluso electrónicos (por ejemplo, correo electrónico o mensajería instantánea). Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición dirigiéndose por correo postal a la dirección indicada anteriormente o por correo electrónico a baja.comunicados@ciudadanos-cs.org indicando el derecho que desea ejercitar y aportando copia de su DNI o documento oficial equivalente acreditativo de su identidad.
Garantizo que todos los datos aportados son correctos y veraces.
Se ha producido un error. Por favor, inténtelo de nuevo

¡Gracias por unirte! Contigo somos más